Neem deel aan Walking and Talking!

Als je deelneemt aan Walking and Talking, word je deel van onze groep

Lees de informatie hieronder of meld je gelijk aan:

De beste 'speaking class' van Rotterdam!

Als je de Nederlandse taal leert, dan is het essentieel om de spreekvaardigheid te oefenen. Bij Walking and Talking oefen je het spreken voor maar liefst 1,5 uur!
Walking and Talking is met elkaar praten, gewoon buiten. Geen klaslokaal dus, of huiswerk. Nee, bij ons oefen je de taal door echte gesprekken te voeren. Wandelend door het mooie Rotterdam.

Walking and Talking is de Nederlandse spreekvaardigheid oefenen op een leuke, gezonde en actieve manier. De beste manier!
Wandel je met ons mee? 

 

Ontmoet andere expats en nieuwkomers

Het is belangrijk om elkaar te ontmoeten. Zo kun je tips uitwisselen over het wonen in Nederland, goede gesprekken voeren en veel lol hebben. En je kan over je belevenissen vertellen. Of klagen, over het verschrikkelijke Nederlandse weer bijvoorbeeld ;).

Onze groep van deelnemers is divers, groot en staat open voor iedereen die ook wil deelnemen. Voel je welkom om eens mee deel te nemen. We ontmoeten je graag!

 

Doe mee: meld je aan bij onze groep op Facebook

Om mee te doen aan Walking and Talking, word je lid van onze  Facebookgroep. Je kan je daar aanmelden voor onze wandelingen.
Ook vind je daar:

  • tips & tricks om je Nederlands verder te verbeteren
  • foto's van onze wandelingen
  • *extra evenementen waarvoor je je kan aanmelden

*Naast onze normale Walking and Talking's organiseren we namelijk extra activiteiten. Denk aan spelletjesavonden en een kerstborrel.

DSC04659
DSC05045

Spreek beter Nederlands

Je oefent je spreekvaardigheid door met elkaar te praten. Je praat continu in het Nederlands, over alledaagse dingen en onderwerpen die jij interessant vindt. 

Gezond en actief!

Walking and Talking is actief. Naar buiten, in de frisse lucht. Lekker wandelen i.p.v. Netflix kijken. Door actief te zijn, blijf je energiek voor de rest van de week!

Ontdek Rotterdam

Rotterdam is een levendige stad. Het is fantastisch om alle delen van Rotterdam te leren kennen. Tijdens Walking and Talking hebben we elke keer een nieuwe route. Ook delen we tips over de stad.

Onze waardering is groot. Heel erg bedankt, Stichting Walking & Talking